Referenties

 

Aan de bosrijke Nijmeegsebaan verrees een bijzonder gebouw met een bijzondere functie: een GGz kliniek voor kortdurende intensieve behandeling. De gevel bestaat uit een Rockpanel gevelbekleding gecombineerd met een in het oog springende bekleding van Accoya hout. De gebruikte lamellen zijn speciaal voor dit project gebogen en getordeerd. Daarnaast werden de houtskeletwanden voorzien van houten kozijnen, waarmee de natuurlijke uitstraling nog versterkt wordt.

GGZ Nijmegen
GGZ Nijmegen 6GGZ Nijmegen 2
GGZ Nijmegen 3GGZ Nijmegen 4
GGZ Nijmegen 5GGZ Nijmegen
DatsoGallery By Andrey Datso

 FSC  komo   SKH-logo    NVVM logo 50px

  Goed in vorm!

Laatste nieuws

Mall of the Netherlands; 2500 m2 koop- en eetmarkt
HSB wanden voor woontoren in hartje Utrecht
Wereldprimeur 3D-geprinte fietsbrug
Vliesgevelsysteem voor hoofdkantoor Goede Doelen Loterij
10.000 m2 HSB wanden voor vakantiewoningen

Macroweg 18   bullet   5804 CL Venray   bullet    T +31 (0)478 517590   bullet    E Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.