Referenties

Het pand 'B30' is een Rijksmonument, in eigendom van de Staat, gelegen aan Bezuidenhoutseweg 30 in Den Haag. Tot medio 2013 werd het gebouw gebruikt door het ministerie van Economische Zaken, Landbouw en Innovatie (EL&I). Na ruim honderd jaar krijgt B30 een nieuwe functie. Het gebouw is niet langer een hoofdzetel van een ministerie en gaat een nieuwe toekomst tegemoet als het kenniscentrum van de rijksoverheid (zoals het Centraal Planbureau).

Verhoeven Timmerfabriek is gevraagd om de nieuwe daken te produceren. Het gaat hierbij om ca. 1700 m2 samengestelde geïsoleerde daken waarin 135 stuks daklichten zijn opgenomen. Vooral de vorm van de daklichten zijn bijzonder en uitdagend. Op bijgaande beelden is de geometrie goed te zien. De daken inclusief de daklichten zijn allemaal geprefabriceerd in Venray waar ook de dakbedekking is aangebracht.

(bron beeldmateriaal: Kaan Architecten Rotterdam)

B30 Den Haag
B30 Den HaagB30 Den Haag
B30 Den HaagB30 Den Haag
B30 Den Haag
DatsoGallery By Andrey Datso

 FSC  komo   SKH-logo    NVVM logo 50px

  Goed in vorm!

Laatste nieuws

18 mallen voor Bleizo Zoetermeer
Gekromde HSB wanden voor Huidekoper Amsterdam
Bekisting fietstunnel voor Mooder Maas
3200 m2 HSB wanden voor Brightlands Chemelot Campus
3D gemodelleerde mallen voor Boekelosebrug

Macroweg 18   bullet   5804 CL Venray   bullet    T +31 (0)478 517590   bullet    E Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.