HSB-wanden

HSB (Hout Skelet Bouw) wanden worden geproduceerd volgens de BRL 1001. Afhankelijk van de specifieke eisen van de klant worden met de modernste productiemethode kwalitatief hoogwaardige gevelelementen gefabriceerd. De opbouw en detaillering worden zo gekozen dat voldaan wordt aan alle eisen op het gebied van thermische isolatie, brandwerendheid en geluidsisolatie. De vormen van de wanden lopen sterk uiteen. Ronde wanden vormen daarbij een belangrijk deel.

Ieder gewenst BIM-model
Alle wanden worden vooraf digitaal uitgetekend met detailleringen van de bouwkundige aansluitingen. Dit kan naadloos worden ingebracht in ieder gewenst BIM-model. Indien gewenst kunnen constructieve detailberekeningen worden uitgevoerd, waarbij al het ankerwerk en de bevestigingsmiddelen op tekening worden aangegeven.

Kozijnen, beglazing en gevelafwerking
Houten, aluminium of kunststof kozijnen kunnen door derden worden aangeleverd en naadloos in de elementen worden gemonteerd. Daarbij is het ook mogelijk om doorwerkfolie of definitieve beglazing aan te brengen. Ook bepaalde soorten gevelafwerking kunnen wij fabrieksmatig aanbrengen.

Volledige montage op bouwplaats
Wij bieden opdrachtgevers de mogelijkheid om de volledige montage op de bouwplaats te verzorgen. Daarbij hebben wij ervaring in het luchtdicht en/of passief bouwen. Op die manier kunnen wij een totaalproduct leveren met één aanspreekpunt en een hoge toegevoegde waarde.


 FSC  komo   SKH-logo    NVVM logo 50px

  Goed in vorm!

Laatste nieuws

18 mallen voor Bleizo Zoetermeer
Gekromde HSB wanden voor Huidekoper Amsterdam
Bekisting fietstunnel voor Mooder Maas
3200 m2 HSB wanden voor Brightlands Chemelot Campus
3D gemodelleerde mallen voor Boekelosebrug

Macroweg 18   bullet   5804 CL Venray   bullet    T +31 (0)478 517590   bullet    E Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.