Dakkapellen

img 1224Prefab dakkapellen worden geproduceerd volgens de specifieke eisen van de klant. De opbouw en detaillering worden zo gekozen dat voldaan wordt aan alle eisen op het gebied van thermische isolatie, brandwerendheid en geluidsisolatie. De vormen en bekleding van de dakkapellen lopen sterk uiteen.

Digitaal uitgetekend
Alle dakkapellen worden vooraf digitaal uitgetekend met detailleringen van de bouwkundige aansluitingen. Dit kan naadloos worden ingebracht in ieder gewenst BIM-model. Indien gewenst kunnen constructieve detailberekeningen worden uitgevoerd, waarbij al het ankerwerk en de bevestigingsmiddelen op tekening worden aangegeven.

Kozijnen, beglazing, gevelafwerking
Houten, aluminium of kunststof kozijnen kunnen door derden worden aangeleverd en naadloos in de dakkapellen worden gemonteerd. Daarbij is het ook mogelijk om doorwerkfolie of definitieve beglazing aan te brengen. Ook bepaalde soorten gevelafwerking en dakbedekking kunnen wij fabrieksmatig aanbrengen.


 FSC  komo   SKH-logo    NVVM logo 50px

  Goed in vorm!

Laatste nieuws

Mall of the Netherlands; 2500 m2 koop- en eetmarkt
HSB wanden voor woontoren in hartje Utrecht
Wereldprimeur 3D-geprinte fietsbrug
Vliesgevelsysteem voor hoofdkantoor Goede Doelen Loterij
10.000 m2 HSB wanden voor vakantiewoningen

Macroweg 18   bullet   5804 CL Venray   bullet    T +31 (0)478 517590   bullet    E Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.