Prefab timmerwerk

De Nederlandse bouw kenmerkt zich steeds meer tot prefabricage in fabrieken en assemblage op de bouwplaats. Dit is vooral te danken aan de successen die gerealiseerd worden met prefabricage.

Juiste adres
Hogere kwaliteit, lagere kosten, betere risicobeheersing en just-in-time levering zijn de kenmerken van prefab producten. Nu de sector steeds meer in BIM-modellen gaat werken zijn deze voordelen nog veel beter uit te nutten. Daarom bent u bij ons aan het juiste adres als u denkt aan prefab timmerwerk.

Hoge toegevoegde waarde
Verhoeven Timmerfabriek Nederland levert prefab timmerwerk voor de bouwplaats. HSB wanden, dakkapellen, goten, stelkozijnen, dakranden, pergola's en hekwerk. Zomaar een greep uit het productassortiment. Al onze producten hebben als kenmerk dat ze maatvast, goed geconserveerd en volledig zijn. Daarnaast kunnen wij door onze jarenlange ervaring producten optimaliseren. Detailleringen kunnen wij vaak eenvoudiger uitvoeren, zonder het uiterlijk te wijzigen. Ook in materialisatie en het vinden van de juiste constructie hebben wij ruime kennis en ervaring. Wij bieden opdrachtgevers de mogelijkheid om de volledige montage te laten verzorgen. Op die manier kunnen wij een totaalproduct leveren met één aanspreekpunt en een hoge toegevoegde waarde.

Graag verwijzen wij u naar onze referentieprojecten van prefab timmerwerk.


 FSC  komo   SKH-logo    NVVM logo 50px

  Goed in vorm!

Laatste nieuws

18 mallen voor Bleizo Zoetermeer
Gekromde HSB wanden voor Huidekoper Amsterdam
Bekisting fietstunnel voor Mooder Maas
3200 m2 HSB wanden voor Brightlands Chemelot Campus
3D gemodelleerde mallen voor Boekelosebrug

Macroweg 18   bullet   5804 CL Venray   bullet    T +31 (0)478 517590   bullet    E Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.