Verhoeven beste stand Kies Techniek

Na afloop van het druk bezochte Kies Techniek bij Inalfa in Venray afgelopen zaterdag ontving Verhoeven Timmerfabriek de eerste prijs voor de beste stand. Zowel de vakjury als de kinderjury waren van mening dat de stand, waarin kinderen houten 3D-puzzels konden maken, het meeste aansprak.

Verhoeven Timmerfabriek is een expert in het produceren van prefab betonmallen en het vervaardigen van prefab timmerwerk voor de bouw. "Vakmanschap staat bij ons hoog in het vaandel", vertelt directeur Peter Verhoeven. "Het maken van complexe mallen voor de betonindustrie is een specialiteit van onze medewerkers. Het was tijdens Kies Techniek leuk om te zien hoe sommige kinderen talent hebben voor het lezen van complexe bouwtekeningen. Ik heb een paar potentiƫle vakmensen voorbij zien komen."

Ieder jaar komen bij Verhoeven Timmerfabriek nieuwe leerlingen het timmermansvak leren. "Zij die het juiste inzicht en de juiste motivatie blijken te hebben, kunnen bij ons rekenen op een vast contract", vertelt Verhoeven. " Voor het maken van complexe mallen krijgen zij een jarenlange interne opleiding en scholing. Wij leiden al onze productiemedewerkers op tot tenminste niveau 4.

Om ook voor de toekomst zoveel mogelijk goede vaklieden te kunnen opleiden, ondersteunen wij initiatieven zoals Kies Techniek van harte."


 FSC  komo   SKH-logo    NVVM logo 50px

  Goed in vorm!

Laatste nieuws

18 mallen voor Bleizo Zoetermeer
Gekromde HSB wanden voor Huidekoper Amsterdam
Bekisting fietstunnel voor Mooder Maas
3200 m2 HSB wanden voor Brightlands Chemelot Campus
3D gemodelleerde mallen voor Boekelosebrug

Macroweg 18   bullet   5804 CL Venray   bullet    T +31 (0)478 517590   bullet    E Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.