Winnaar Venrayse Ondernemersprijzen

In een bomvolle schouwburg in Venray werd Verhoeven Timmerfabriek donderdag 9 januari jl. uitgeroepen tot winnaar van de Venrayse Ondernemersprijzen 2014, de Loek Nelissen Prijs.

De Jury noemde de winnaar een tovenaar, een bedrijf waar de teamgeest is vervlochten met de lucht die je er inademt. Volgens de vakjury ligt de basis van het succes in de krachtige directie met visionair leiderschap en een fabricageproces waarin de medewerkers intensief betrokken zijn middels zelfsturende teams.

Het thema van de Ondernemersprijzen was dit jaar: de ondernemer en succesvol teamwork. Daarnaast werden de 8 genomineerden beoordeeld op ondernemersschap, organisatie & processen, marketing & sales, innovatie, medewerkers & leiding, financieel en de toekomstige kansen en bedreigingen.

Verhoeven Timmerfabriek feliciteert Dekkers Tweewielers, die de winnaar werd van de Rabobank Publieksprijs. Verhoeven Timmerfabriek kreeg de tweede prijs van het publiek.

Kijk voor meer informatie op de website van de Venrayse Ondernemersprijzen

 


 FSC  komo   SKH-logo    NVVM logo 50px

  Goed in vorm!

Laatste nieuws

18 mallen voor Bleizo Zoetermeer
Gekromde HSB wanden voor Huidekoper Amsterdam
Bekisting fietstunnel voor Mooder Maas
3200 m2 HSB wanden voor Brightlands Chemelot Campus
3D gemodelleerde mallen voor Boekelosebrug

Macroweg 18   bullet   5804 CL Venray   bullet    T +31 (0)478 517590   bullet    E Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.