Pijlers verlengde Waalbrug volop in productie

Inmiddels staat de halve fabriek vol met de pijlerbekisting voor de verlengde Waalbrug. Iedere pijler is zo groot dat hij in minimaal 36 onderdelen is geknipt. Nadat we een onderdeel gereed hebben, wordt dit met behulp van speciaal transport afgevoerd naar een grote opslaghal. Aan de vorm van de pijlers is helemaal niets recht. Alles is rond en het meeste is zelfs dubbel gekromd. 

Dankzij ons 3-D tekenwerk is de vormgeving en maatvoering volledig onder controle. Architectenbureau Zwarts & Jansma komt regelmatig vanuit Amsterdam een kijkje nemen of de uitvoering voldoet aan hun ontwerp. Ook onze opdrachtgevers de gemeente Nijmegen en I-Lent zijn bijna wekelijks aanwezig om de voortgang te bewaken.

Begin 2014 gaan de eerste onderdelen van de pijlers naar de bouwplaats om gestort te worden. Verhoeven Timmerfabriek is een groot deel van 2014 nog bezig om de resterende bekistingen voor de brug te produceren.

www.ruimtevoordewaal.nl

 

 


 FSC  komo   SKH-logo    NVVM logo 50px

  Goed in vorm!

Laatste nieuws

18 mallen voor Bleizo Zoetermeer
Gekromde HSB wanden voor Huidekoper Amsterdam
Bekisting fietstunnel voor Mooder Maas
3200 m2 HSB wanden voor Brightlands Chemelot Campus
3D gemodelleerde mallen voor Boekelosebrug

Macroweg 18   bullet   5804 CL Venray   bullet    T +31 (0)478 517590   bullet    E Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.