18 mallen voor Bleizo Zoetermeer

In opdracht van MBX Bergen op Zoom produceert Verhoeven Timmerfabriek 18 mallen voor het project Bleizo in Zoetermeer.
De scherpe kanten en fijnmazige structuur van het beton maakt dit project erg complex. Door toepassing van speciale maltechnieken krijgen we uiteindelijk het gewenste resultaat.
De mallen vormen de basis voor de fraaie gevelpanelen die in samenhang met elkaar een aantrekkelijk beeld geven.

84 MDLX-boxen voor Villa Flora

K'nex voor grote mensen, zo noemt men het bouwsysteem dat Verhoeven Timmerfabriek in opdracht van MDLX heeft gemaakt.

In vier fases worden in de Villa Flora Venlo 84 boxen geplaatst die door Greenport Venlo verhuurd worden aan start-up bedrijven in de food en agri business. Op deze manier wordt een bijdrage geleverd aan de ontwikkeling van de Brightland Campus in Venlo.

Het bouwconcept in opdracht van MDLX is een 100% circulaire en flexibele huisvesting met een fraaie vormgeving en concurrerende prijs.

Bekisting fietstunnel voor Mooder Maas

Aannemerscombinatie Mooder Maas voert tal van werkzaamheden uit in het kader van de waterveiligheid rondom Ooijen en Wanssum. Een van deze werkzaamheden betreft een nieuwe fietstunnel in Wanssum. Voor opdrachtgever Geelen Beton heeft Verhoeven Timmerfabriek de bekisting gemaakt. Alle elementen verschillen van elkaar en zijn voorzien van een lijnenstructuur. Aan de stortzijde zijn diverse elementen voorzien van opstortingen. Deze zelfde bekisting is tevens ingezet voor de landhoofden van een fietsbrug.

Gekromde HSB wanden voor Huidekoper Amsterdam

Midden in het bruisende centrum van Amsterdam staat het kantoorcomplex Huidekoper. Dit bestaande pand uit de jaren zeventig wordt volledig gerenoveerd tot een hoogwaardig en modern kantoor. In opdracht van Aalberts Bouw Loosdrecht levert Verhoeven Timmerfabriek gekromde HSB wanden. Met behulp van BIM software worden alle gekromde wanden geprefabriceerd aangeleverd en direct gemonteerd. De verdiepingshoge ramen zorgen straks voor een 360 graden view over Amsterdam. Het levert een fraai beeld op aan de buitenzijde en binnenzijde.

3200 m2 HSB wanden voor Brightlands Chemelot Campus

Op de Brightlands Chemelot Campus in Geleen verrijzen twee nieuwe kantoorgebouwen: Gebouw X en Y naar een ontwerp van Pauwert Architectuur uit Eindhoven. De materialisatie van de Bright Houses is sober, scherp en interessant en benadrukt hiermee het 'hightech' karakter van de Brightlands Chemelot Campus. Verhoeven Timmerfabriek levert voor dit project ca. 3200 m2 HSB wanden met een speciale ophangconstructie. De HSB wanden lopen niet van vloer tot vloer zoals gebruikelijk, maar worden middels stalen profielen aan één vloer vast gemaakt. Hierdoor staan er geen stijlen op de verdieping en heeft men op alle kantoorlagen vrij zicht tussen de vensterbank en het plafond.

 


 FSC  komo   SKH-logo    NVVM logo 50px

  Goed in vorm!

Laatste nieuws

18 mallen voor Bleizo Zoetermeer
84 MDLX-boxen voor Villa Flora
Gekromde HSB wanden voor Huidekoper Amsterdam
Bekisting fietstunnel voor Mooder Maas
3200 m2 HSB wanden voor Brightlands Chemelot Campus

Macroweg 18   bullet   5804 CL Venray   bullet    T +31 (0)478 517590   bullet    E Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.