18 mallen voor Bleizo Zoetermeer

In opdracht van MBX Bergen op Zoom produceert Verhoeven Timmerfabriek 18 mallen voor het project Bleizo in Zoetermeer.
De scherpe kanten en fijnmazige structuur van het beton maakt dit project erg complex. Door toepassing van speciale maltechnieken krijgen we uiteindelijk het gewenste resultaat.
De mallen vormen de basis voor de fraaie gevelpanelen die in samenhang met elkaar een aantrekkelijk beeld geven.

Gekromde HSB wanden voor Huidekoper Amsterdam

Midden in het bruisende centrum van Amsterdam staat het kantoorcomplex Huidekoper. Dit bestaande pand uit de jaren zeventig wordt volledig gerenoveerd tot een hoogwaardig en modern kantoor. In opdracht van Aalberts Bouw Loosdrecht levert Verhoeven Timmerfabriek gekromde HSB wanden. Met behulp van BIM software worden alle gekromde wanden geprefabriceerd aangeleverd en direct gemonteerd. De verdiepingshoge ramen zorgen straks voor een 360 graden view over Amsterdam. Het levert een fraai beeld op aan de buitenzijde en binnenzijde.

3200 m2 HSB wanden voor Brightlands Chemelot Campus

Op de Brightlands Chemelot Campus in Geleen verrijzen twee nieuwe kantoorgebouwen: Gebouw X en Y naar een ontwerp van Pauwert Architectuur uit Eindhoven. De materialisatie van de Bright Houses is sober, scherp en interessant en benadrukt hiermee het 'hightech' karakter van de Brightlands Chemelot Campus. Verhoeven Timmerfabriek levert voor dit project ca. 3200 m2 HSB wanden met een speciale ophangconstructie. De HSB wanden lopen niet van vloer tot vloer zoals gebruikelijk, maar worden middels stalen profielen aan één vloer vast gemaakt. Hierdoor staan er geen stijlen op de verdieping en heeft men op alle kantoorlagen vrij zicht tussen de vensterbank en het plafond.

 

Bekisting fietstunnel voor Mooder Maas

Aannemerscombinatie Mooder Maas voert tal van werkzaamheden uit in het kader van de waterveiligheid rondom Ooijen en Wanssum. Een van deze werkzaamheden betreft een nieuwe fietstunnel in Wanssum. Voor opdrachtgever Geelen Beton heeft Verhoeven Timmerfabriek de bekisting gemaakt. Alle elementen verschillen van elkaar en zijn voorzien van een lijnenstructuur. Aan de stortzijde zijn diverse elementen voorzien van opstortingen. Deze zelfde bekisting is tevens ingezet voor de landhoofden van een fietsbrug.

3D gemodelleerde mallen voor Boekelosebrug

Dura Vermeer Infra Regio Oost bouwt in Hengelo de nieuwe Boekelosebrug. Beide landhoofden zijn van beton, volledig dubbel gekromd en ongeveer 35 meter lang en ruim 6 meter hoog. Verhoeven Timmerfabriek maakte de bekisting, opgebouwd uit 40 elementen. De bekisting is volledig 3D gemodelleerd en alle onderdelen zijn nauwkeurig in de juiste vorm gefreesd. Na de eerste stort wordt de bekisting gedemonteerd en zelfs voor een tweede maal ingezet.


 FSC  komo   SKH-logo    NVVM logo 50px

  Goed in vorm!

Laatste nieuws

18 mallen voor Bleizo Zoetermeer
Gekromde HSB wanden voor Huidekoper Amsterdam
Bekisting fietstunnel voor Mooder Maas
3200 m2 HSB wanden voor Brightlands Chemelot Campus
3D gemodelleerde mallen voor Boekelosebrug

Macroweg 18   bullet   5804 CL Venray   bullet    T +31 (0)478 517590   bullet    E Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.