Zichtwerk beton

Zichtwerk beton gaat over de schoonheid of, zo u wilt, over de fraaiheid van betonconstructies in gebouwen, aan gevels of bij bruggen. In Duitsland spreekt men over Sichtbeton, in Belgiƫ over architectuurbeton. Eigenlijk gaat het dus over Betonarchitectuur.

Duidelijk kader
Als aan het betonoppervlak esthetische eisen worden gesteld, is sprake van 'schoon beton'. De esthetische kwaliteit is afhankelijk van veel factoren, zowel in het ontwerp als tijdens de uitvoering. Het is van belang vooraf afspraken te maken over het verlangde resultaat en de acceptabele toleranties. Dit vereist een duidelijk kader waarin de beoordelingscriteria, eisen en toleranties ondubbelzinnig zijn vastgelegd. Bijvoorbeeld de CUR 100 norm.

CUR 100 norm
Wij hebben jaren ervaring in het leveren van betonmallen die voldoen aan de CUR 100 norm. Grote en kleine betonconstructies worden mede een succes dankzij onze kennis en inbreng. Vaak worden wij daarom in een vroeg stadium door de ontwerper geraadpleegd over de mogelijkheden in zichtwerkbeton.

       


 FSC  komo   SKH-logo    NVVM logo 50px

  Goed in vorm!

Laatste nieuws

18 mallen voor Bleizo Zoetermeer
Gekromde HSB wanden voor Huidekoper Amsterdam
Bekisting fietstunnel voor Mooder Maas
3200 m2 HSB wanden voor Brightlands Chemelot Campus
3D gemodelleerde mallen voor Boekelosebrug

Macroweg 18   bullet   5804 CL Venray   bullet    T +31 (0)478 517590   bullet    E Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.