Het bedrijf

In de afgelopen 75 jaar ontwikkelden wij ons tot een expert in het produceren van prefab betonmallen en het vervaardigen van prefab timmerwerk voor de bouw. Voor onze opdrachtgevers, die voornamelijk bestaan uit grote, nationale en internationale betonfabrieken en aannemers, maakten wij vele bijzondere en vaak uitdagende mallen voor zichtwerkbeton, maar ook hsb-wanden, stelkozijnen en dakkapellen. 

Educatie, innovatie en duurzaamheid zijn de pijlers van ons beleid. Met ons eigen opleidingstraject houden wij het vakmanschap op niveau. Verantwoordelijkheden liggen laag in de organisatie, direct bij onze circa 30 productiemedewerkers. Op deze manier leveren wij een hoge kwaliteit tegen scherpe prijzen. Naast vakmanschap werken wij aan andere methoden om op duurzame wijze mallen te produceren. Daarbij maken we gebruik van nieuwe technologie├źn en duurzame materialen.


  

 


 FSC  komo   SKH-logo    NVVM logo 50px

  Goed in vorm!

Laatste nieuws

18 mallen voor Bleizo Zoetermeer
Gekromde HSB wanden voor Huidekoper Amsterdam
Bekisting fietstunnel voor Mooder Maas
3200 m2 HSB wanden voor Brightlands Chemelot Campus
3D gemodelleerde mallen voor Boekelosebrug

Macroweg 18   bullet   5804 CL Venray   bullet    T +31 (0)478 517590   bullet    E Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.