Vliesgevelsysteem voor hoofdkantoor Goede Doelen Loterij

 

Het hoofdkantoor van de Goede Doelen Loterijen moet een van de meest duurzaam gerenoveerde kantoren van Nederland worden. Bij de renovatie wordt gestreefd naar het hoogst haalbare duurzaamheidslabel: BREEAM Outstanding. De ruim 500 medewerkers van drie loterijen (Nationale Postcode Loterij, VriendenLoterij en BankGiro Loterij) betrekken in 2018 dit nieuwe hoofdkantoor in Amsterdam.

Verhoeven Timmerfabriek Nederland levert voor dit project samen met AKS Renobouw het houten vliesgevelsysteem. Dit vliesgevelsysteem, naar een ontwerp van architectenbureau Benthem Crouwel, is ca. 4400 m2 groot en bestaat uit gevingerlast gelamineerd Larix hout. Daarnaast wordt het gebouw voorzien van een extra bouwlaag op het dak. Hiervoor hebben wij ongeveer 1500 m2 HSB wanden geleverd met een bijzonder hoge en duurzame isolatiewaarde. De HSB wanden worden voorzien van gekleurde Fassawall wat een bijzonder fraaie afwerking oplevert.


 FSC  komo   SKH-logo    NVVM logo 50px

  Goed in vorm!

Laatste nieuws

18 mallen voor Bleizo Zoetermeer
Gekromde HSB wanden voor Huidekoper Amsterdam
Bekisting fietstunnel voor Mooder Maas
3200 m2 HSB wanden voor Brightlands Chemelot Campus
3D gemodelleerde mallen voor Boekelosebrug

Macroweg 18   bullet   5804 CL Venray   bullet    T +31 (0)478 517590   bullet    E Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.