Welkom bij Verhoeven

Verhoeven Timmerfabriek Nederland al 75 jaar goed in vorm!

fabriekaanzichtIn de afgelopen 75 jaar ontwikkelden wij ons tot een expert in het produceren van prefab betonmallen en het vervaardigen van prefab timmerwerk voor de bouw.

Voor onze opdrachtgevers, die voornamelijk bestaan uit nationale en internationale betonfabrieken en aannemers, maakten wij vele bijzondere en vaak uitdagende mallen voor zichtwerkbeton, maar ook hsb-wanden, stelkozijnen en dakkapellen.

Onze pijlers

Educatie, innovatie en duurzaamheid zijn de pijlers van ons beleid. Met ons eigen opleidingstraject houden wij het vakmanschap op niveau. Verantwoordelijkheden liggen laag in de organisatie, direct bij onze circa 30 productiemedewerkers. Op deze manier leveren wij een hoge kwaliteit tegen scherpe prijzen.

Naast vakmanschap werken wij aan andere methoden om op duurzame wijze betonmallen te produceren. Daarbij maken we gebruik van nieuwe technologie├źn en duurzame materialen.

In onze moderne fabriek laten wij u graag zien hoe wij onze kennis voor u kunnen inzetten.
U kunt ons bereiken op 0478 517 590 of via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..


 FSC  komo   SKH-logo    NVVM logo 50px

  Goed in vorm!

Laatste nieuws

18 mallen voor Bleizo Zoetermeer
Gekromde HSB wanden voor Huidekoper Amsterdam
Bekisting fietstunnel voor Mooder Maas
3200 m2 HSB wanden voor Brightlands Chemelot Campus
3D gemodelleerde mallen voor Boekelosebrug

Macroweg 18   bullet   5804 CL Venray   bullet    T +31 (0)478 517590   bullet    E Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.